Om Oss

Vår historie

“Vi vil at du som benytter oss skal være så fornøyd at du forteller om Villabygg AS til andre. Det innebærer både at vi leverer det du og din familie ønsker, og at vi opptrer slik at vi får et tillitsfullt og hyggelig forhold gjennom hele byggeperioden”

Kristian Barwinski
Daglig leder, Byggmester og Takstingeniør

Villabygg AS har levert hus, hytter, garasjer og andre bygg siden oppstarten i 2006. Våre leveranser omfatter både nybygg, tilbygg, rehabilitering og våtrom. Vi arbeider primært i Vestfold og Telemark, men utfører også byggeoppdrag i Oslo-området og ellers i Sør-Norge.

I 2022 har vi utvidet virksomheten med å bli eneforhandler av Norske Hus i Vestfold og Telemark, noe som gir kundene våre enda flere muligheter for å realisere drømmen om familiens nye hus eller hytte.

Investering i hus og hjem er blant livets viktigste og mest dyrebare beslutninger, derfor skal ikke Villabygg AS være større enn at vi kan ha en personlig dialog med hver enkelt kunde. Det er slik vi bygger tillit – og det er slik vi bygger det som kunden vil trives i. Vår kapasitet baseres på 8 erfarne og kompetente håndverkere, alle med stolthet for sitt fag og de byggene vi leverer.